Anlaşmalı Kurumlar

Sigorta Şirketleri :

1. Groupama Sigorta

Bankalar :

1. Akbank

2. Garanti Bankası

3. İş Bankası

 

Diğer sigorta şirketleri ve bankalarla şu an için anlaşmalı olarak çalışmamaktayız. Hastalarımız geçerli cari ücret üzerinden ödemelerini yaptıktan sonra belgeleri ile sigorta şirketleri veya banka/kurumlarına başvurdukları takdirde poliçelerine ve banka/kurumların kurallarına göre geri ödeme alabilmektedirler.

 

Diğer sigorta şirketleri ŞARTLARIMIZI kabul ettikleri takdirde anlaşmalı hekim olarak çalışmak üzere başvuruda bulunabilirler.

 

Anlaşmalı olduğumuz SİGORTA ANA ŞİRKETLERİ dışında HİÇBİR SİGORTA ACENTESİ ile özel bir anlaşmamız yoktur. Bu konuyu özellikle hatırlatmak isteriz.

 

 

DEĞERLİ EBEVEYNLERİMİZİN DİKKATİNE

01.08.2011 tarihinden bu yana anlaşmalı sigorta olarak çalıştığımız MAPFRE Sigorta, güncel ekonomik durumu gerekçe göstererek 11 yıldır sürdürmüş olduğumuz şartlarla çalışmayı sürdüremeyeceğini belirterek anlaşmalı hekim uygulamasına yönelik sözleşmemizi 11 Mart 2022 tarihinden geçerli olacak şekilde tek taraflı feshetmiştir. Bu nedenle belirtilen tarihten itibaren MAPFRE sigortalı hastalarımız için provizyon alamayacağımızı üzülerek belirtiriz. Bu tarihten itibaren hastalarımız cari ücretlendirme ile ücretlerini ödedikten sonra faturalarını ilgili şirketten tahsil edeceklerdir.

Durumu bilgilerinize sunarız…

Dr. Vedat Köseoğlu


Okunma Sayısı : 15876